De eerste aflevering van het SBS6-programma Cash or Trash, waarin Martien Meiland zijn presentatiedebuut maakte, is woensdagavond door 751.000 mensen bekeken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het programma staat daarmee op de tiende plaats in de Top 25 van best bekeken programma's.

De meeste mensen schakelden rond 19.00 uur in op Veronica voor het Champions League-duel tussen Ajax en Chelsea. Ruim 2 miljoen kijkers zagen hoe de Amsterdammers vlak voor tijd met 1-0 verloren van de Londenaren. Het NOS Journaal van 20 uur volgt met ruim 1,3 miljoen kijkers op gepaste afstand. Het journaal van 18.00 uur op NPO 1 completeert de top drie met meer dan 1,2 miljoen belangstellenden.

Talkshow

Verder begonnen De Reünie (NPO 1) en Rooijakkers over de vloer (RTL 4) aan een nieuw seizoen. Zij waren goed voor respectievelijk 864.000 en 507.000 kijkers. De tweede aflevering van de nieuwe Net5-talkshow Ladies Night, gepresenteerd door Merel Westrik, wist een stuk minder kijkers te boeien dan vorige week. Waar de seizoensopener nog 378.000 kijkers trok, keken er woensdag nog maar 282.000 mensen.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.