Over het liefdesleven van Mark Rutte is weinig bekend. De minister-president is in het verleden aan zowel vrouwen als mannen gelinkt, maar van een romance lijkt weinig hard bewijs voorhanden. Toch zou een even bekende als verguisde vrouw nu amoureuze interesse tonen...

Het liefdesleven van Mark Rutte (53), danwel het ontbreken ervan, houdt de gemoederen al jarenlang bezig. In het verleden werd hij gelinkt aan nogal wat bekende en minder bekende vermeende amoureuze partners: van aan de ene kant prinses Mabel, vicepremier Carola Schouten en een onbekende vrouw in New York tot aan de andere zijde van het liefdesspectrum RTL4-correspondent Erik Mouthaan in diezelfde Amerikaanse metropool. De doorgaans goed ingevoerde ondernemer Erik de Vlieger houdt het op de mysterieuze dame uit New York, met wie Mark Rutte een relatie zou hebben. Veel meer wil Erik daarover aan Story niet kwijt. ‘Dan breng ik iemand in de problemen.’ De woorden van Erik passen bij het gerucht dat Story recentelijk ter ore kwam: de premier zou in alle rust en privacy zijn hart verloren hebben aan de veelbesproken Volkskrant-columniste Heleen Mees (52)... die inderdaad in New York woont!

Article continues after the ad

Arrestatie

Heleen Mees komt geregeld negatief in het nieuws; de laatste tijd vooral door haar berichten op Twitter, waarin ze kortgezegd de nodige kritiek op Nederland laat blijken. Opzienbarender was haar arrestatie in 2013 wegens het stalken van haar ex-partner: de Brits-Nederlandse topeconoom Willem Buiter. Er zouden vijf aanklachten van stalking en intimidatie tegen Heleen zijn ingediend. Uit rechtbankdocumenten bleek dat ze in twee jaar tijd duizend e-mails met seksuele toespelingen en foto’s van zichzelf, foto’s van naakte vrouwen én dode vogels naar Willem had gestuurd.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.