Naast dat er getrouwd werd - of juist net niet vanwege het coronavirus - zijn er ook vele BN'ers ten huwelijk gevraagd dit jaar. Wanneer ze gaan trouwen is nog niet zeker, maar ze mogen zich al wel verloofd noemen. Story zet ze op een rij. 

Samantha 'Barbie' de Jong

Naast dat Samantha de Jong haar zoontje Djemino mocht verwelkomen in 2020, werd ze ook door Gerrit Meerts ten huwelijk gevraagd. En dat deed hij door haar mee te lokken naar een restaurant, om daar op zijn knieën te gaan. 'Ben meegelokt naar een restaurant en ten huwelijk gevraagd door mijn mannetje 🙈😍🙏 oh my God', schrijft Samantha bij de zoete beelden. Dat ze 'ja' heeft gezegd, blijkt wel uit haar enthousiaste reactie. 

Article continues after the ad

Helaas is de kans klein dat er daadwerkelijk een huwelijk tussen Samantha en Gerrit voltrokken zal worden. Half december beschuldigde de voormalig realityster Gerrit van huiselijk geweld, en Gerrit beweert niet de biologische vader te zijn van Djemino.

Michael van der Plas

Ook de ex van Samantha de Jong, Michael van der Plas, is weer gelukkig in de liefde. Dit jaar vroeg hij - ondanks dat hij zweerde nooit meer in het huwelijksbootje te stappen - zijn vriendin Naomi ten huwelijk. 

'Ik kan het nog steeds niet geloven. Hij blijft me elke dag weer verbazen. Er zit hier een heel verhaal achter en ook heel veel brieven. Alles hierover gaan we zeker nog delen. Er gebeurt op dit moment zoveel om ons heen. Maar wat maakt het ons ongelooflijk sterk en zeker van elkaar. Schat, ik hou de hele wereld van jou', aldus Naomi bij de foto op Instagram, waarop een briefje met het huwelijksaanzoek van Michael te zien is.

Kim-Lian van der Meij

De presentatrice heeft er dan wel 17 jaar op moeten wachten, in 2020 gebeurde het eindelijk. Kim-Lian werd ten huwelijk gevraagd door haar partner Daniel. Op Instagram deelt de presentatrice wat kiekjes van het romantische tafereel en laat weten: Geduld is een schone zaak... Na 17 jaar verkering heeft ie eindelijk DE vraag gesteld 💍❤️🥂🤗.'

Tijdens hun wekelijkse mountainbike-ritje stopten ze ineens op hun favoriete plekje bij zee. 'Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring 🤩.Het was wonderschoon... windstil, kabbelend water, de zon die langzaam onder ging en hij ging op één knie 😊🥺.'

Nadia Moussaid

Op1-presentatrice Nadia Moussaid gaat trouwen met haar vriend, fotograaf Geert Broertjes. Moussaid zei meteen volmondig ja. 'Hè hè, eindelijk, zei ik', aldus de presentatrice. Geert deed het aanzoek nadat het tweetal het nummer Summertime uit de musical Porgy and Bess had beluisterd. Het is nog niet precies duidelijk wanneer zij in het huwelijk treden.

Sjoerd van Ramshorst

De NOS-presentator heeft zijn vriendin Jasmijn Groen tijdens hun vakantie in Vietnam ten huwelijk gevraagd. De twee hebben sinds 2018 een relatie. 'En ze zei nog ja ook', schreef de 34-jarige Van Ramshorst op zijn Instagram-pagina bij een foto van hem, zijn vriendin én de ring

Anouk

Hoewel haar liefde Dominique al meermaals een aanzoek deed en Anouk deze afwees, ging de zangeres dit jaar zelf op de knieën. 'Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt 😅  Het was fantastisch,' schreef Anouk bij het lieve filmpje waarop te zien is hoe ze het aanzoek doet. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

André Hazes

André Hazes heeft er het afgelopen jaar geen geheim van gemaakt dat hij dolgraag in het huwelijksbootje wil stappen met Monique Westenberg. Het was alleen wachten op het juiste moment voor een aanzoek. Dat moment was op 12 december, en ze zei volmondig ja. André en Monique gaan trouwen! De zanger ging op z'n knieën tijdens een romantisch etentje in een compleet versierde ruimte.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.