Samantha 'Barbie' de Jong geniet volop van haar zwangerschap. Om deze bijzondere periode nooit meer te vergeten, liet ze haar prachtige babybuik vastleggen met een zwangerschapsfotoshoot in een thema dat perfect bij haar past: glamour.

De voormalig realityster is ruim 26 weken in verwachting van een zoontje. Afgelopen vrijdag ging ze vol in de visagie voor een glamour fotoshoot. Haar vriend en de aanstaande vader Gerrit ging ook mee om voor de camera te schitteren. Op Instagram deelt Samantha het resultaat. Het stel is te zien in witte en zwarte outfits, maar Barbie is ook solo vastgelegd met haar groeiende babybuik. 

Baby Djemino

De voormalig realityster is in verwachting van haar derde kindje. Op 6 december zal het zoontje van Samantha en Gerrit met een keizersnede ter wereld komen. Gerrit had al besloten dat als het een jongetje zou zijn, hij zou worden vernoemd. ‘Een paar jaar geleden was mijn dochter Thea zwanger en na ruim vier maanden kwam ze erachter dat hun kindje eigenlijk niet levensvatbaar was,’ vertelt Gerrit. ‘Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Maar dat is een zwaar proces om te accepteren. Uiteindelijk is Thea voortijdig bevallen van een zoontje. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten. We hebben daar lang over nagedacht, maar ik zou niet anders willen dan dat onze zoon diezelfde naam krijgt. Hij gaat dus Djemino Marco Meerts heten.’

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.