In oktober kwam baby Miguel in het nieuws, nadat zijn ouders een crowdfunding actie waren gestart om geld in te zamelen voor een oogoperatie. Miguel moest binnen 6 maanden geopereerd worden aan een zeldzame aangeboren oogafwijking, anders zou hij de rest van zijn leven blind blijven. En nu is er gelukkig goed nieuws te melden! 

De kosten voor de operatie om Miguel te laten zien: 110.000 euro. De verzekering vergoedde niets, dus moesten de ouders van de baby zelf aan het geld zien te komen. Het geld stroomde langzaam binnen. Maar toen voetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe het nieuws hoorden, doneerden ze direct een flinke smak geld zodat Miguel geopereerd kon worden.

Glimlach

En die operatie heeft onlangs plaatsgevonden, met succes! In Amerika werd Miguel eerst op 28 november aan zijn linkeroog geopereerd. “De ochtend erop deed hij zijn oogje open, gevolgd door een glimlach. We denken dat dit de eerste keer ooit was dat hij zijn mama en papa zag”, zegt moeder Lieveke tegen Het Laatste Nieuws. En deze week is ook zijn rechteroog geopereerd. De operatie is goed verlopen, waardoor het jongetje straks met beide ogen goed zal kunnen zien. “We zijn de gelukkigste ouders van de wereld.”


Beeld: Peter Smulders | Bron: Redactie Libelle

Jada, het tweejarige dochtertje van styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos, is wederom met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het ernstig zieke meisje heeft een longontsteking.

Longontsteking

Chantal en Robert kwamen net terug van een romantisch tripje in Londen, toen het noodlot toesloeg. 'Direct na aankomst konden we door racen naar het Emma kinderziekenhuis want daar was Jada met spoed opgenomen met een longontsteking,' laat de styliste op Instagram weten. 'Een emotionele rollercoaster maar de pure werkelijkheid voor ons... alles voor onze sterke Jada!'

Ernstig ziek

Het meisje werd een maand geleden ook opgenomen in het ziekenhuis, ze had toen hoge koorts. Jada is ernstig ziek. Deze winter werd er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen. 

Broertje Josh

In juli werd Jada grote zus, toen haar broertje Josh ter wereld kwam.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz hebben iets te vieren. Het is vandaag precies vier jaar geleden dat ze elkaar de eeuwige trouw beloofden. Daarom deelt de presentatrice een bijzondere trouwfoto.

Bruiloft

Chantal en Marco gaven elkaar op 11 december 2014 het jawoord tijdens een ceremonie in het Hotel Café Royal te Londen. Die locatie is niet zomaar gekozen. Het stel had hun eerste officiële date in het chique hotel. Het huwelijk werd voltrokken door goede vriend Paul de Leeuw, in het bijzijn van zo'n honderd genodigden. Na de ceremonie werden de bloemetjes buitengezet in het Claridge's Hotel.

Trouwfoto

De presentatrice staat op haar Instagramaccount stil bij het huwelijksjubileum. Ze deelt een foto van de huwelijksdag. Chantal, die schittert in een creatie van Addy van den Krommenacker, en haar kersverse man staan hand in hand met hun zoontje James. '11-12-‘14,' schrijft ze bij de bijzondere foto, gevolgd door een rood hartje. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP