Nu het 'WK handbal dames' achter de rug is, heeft Estavana Polman weer meer tijd voor haar gezin. De familie vierde gisteren de verjaardag van Rafael van der Vaart, die alweer 35 kaarsjes uit mocht blazen. Ook zijn 11-jarige zoontje Damiàn was van de partij en dus mocht een zoet familiekiekje niet ontbreken. 

Droom

Het viertal had het zichtbaar naar hun zin met elkaar en straalde stuk voor stuk dan ook van oor tot oor. Met de zeven maanden oude Jesslynn erbij kwam er voor Estavana afgelopen juni een grote droom uit. De handbalster had namelijk altijd al de wens om jong moeder te worden.

Meer kinderen

'Voor het lichaam van een topsporter die al best een tijdje bezig is, is het niet verkeerd om er een jaar zwanger tussenuit te gaan', liet ze destijds aan het blad Helden weten. Inmiddels is het gezinnetje voorlopig compleet, al heeft ze er nooit een geheim van gemaakt meer kinderen te willen. 'Ik wil heel graag nog een kind, maar dat zit er op dit moment nog niet in de planning', aldus Estavana. 

 

Happy birtday my love❤️ #35 #alleenmaarliefde

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op


Beeld: Instagram, Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.