Patricia Paay bloeit weer helemaal op dankzij haar deelname aan Stelletje pottenbakkers. Dat ziet Kim-Lian van der Meij, bedenkster en presentatrice van het SBS6-programma.

"Het heeft een soort therapeutische werking voor haar, waardoor alle stress van het afgelopen vreselijke jaar van haar afglijdt", legt Kim-Lian uit. Patricia, van wie vorig jaar februari een sekstape uitlekte, is volgens de presentatrice "heel close met de andere kandidaten, die ze al doende beter heeft leren kennen en vertrouwen".

Deuk opgelopen

Daarvoor was tijd nodig, zag Kim-Lian. "Haar vertrouwen in de mensen heeft door die hele videoaffaire natuurlijk wel een deuk opgelopen. Ze moet weer leren beseffen dat niet iedereen erop uit is om haar een oor aan te naaien. Dat maakte haar bangig, maar dat is er nu - na een paar weken - wel vanaf. Ze is helemaal opgebloeid."

Article continues after the ad

Niet slecht

Het knutselen met klei gaat Patricia helemaal niet slecht af. "Patries kwam een beetje schuchter de kleiruimte in", herinnert Kim-Lian zich. "Maar langzaam ontspande ze toen ze merkte dat het pottenbakken haar best goed afging."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: ANP | Beeld: ANP