Patricia Paay bloeit weer helemaal op dankzij haar deelname aan Stelletje pottenbakkers. Dat ziet Kim-Lian van der Meij, bedenkster en presentatrice van het SBS6-programma.

"Het heeft een soort therapeutische werking voor haar, waardoor alle stress van het afgelopen vreselijke jaar van haar afglijdt", legt Kim-Lian uit. Patricia, van wie vorig jaar februari een sekstape uitlekte, is volgens de presentatrice "heel close met de andere kandidaten, die ze al doende beter heeft leren kennen en vertrouwen".

Deuk opgelopen

Daarvoor was tijd nodig, zag Kim-Lian. "Haar vertrouwen in de mensen heeft door die hele videoaffaire natuurlijk wel een deuk opgelopen. Ze moet weer leren beseffen dat niet iedereen erop uit is om haar een oor aan te naaien. Dat maakte haar bangig, maar dat is er nu - na een paar weken - wel vanaf. Ze is helemaal opgebloeid."

Niet slecht

Het knutselen met klei gaat Patricia helemaal niet slecht af. "Patries kwam een beetje schuchter de kleiruimte in", herinnert Kim-Lian zich. "Maar langzaam ontspande ze toen ze merkte dat het pottenbakken haar best goed afging."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: ANP | Beeld: ANP

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)