Sinds RTL eind november besloot om geen reality-tv, zoals Temptation Island meer uit te zenden, vertellen steeds meer oud-deelnemers wat ze achter de schermen hebben meegemaakt. Op Youtube deelde ook Pommeline Tillière haar bizarre verhaal.

Een paar dagen terug in een Youtube video van Joshua's Cartalks vertelt Pommeline dat het productieteam ‘per ongeluk’ een papiertje op tafel zou hebben laten liggen met daarop informatie over de daden van Fabrizio Tzinaridis op het andere eiland. Toen Pommeline de teksten las, barstte ze in tranen uit.

“Aan de ontbijttafel had de productie zogenaamd een blad laten liggen met wat er aan de andere kant van het eiland aan het gebeuren was. Het ging om een samenvatting. Ik neem dat blad en lees: ‘Is Fabrizio niet veel te ver gegaan gisteren? Neemt hij zijn huwelijk wel serieus? Hij vindt Pommeline veel te soft.’”

“Toen ik dat las begon ik helemaal door te slaan. Nadien merkte ik plots dat er cameramannen toekwamen. Vervolgens hebben ze het zodanig geknipt en geplakt alsof ik uit het niets begon te flippen.”

Article continues after the ad

Tattooshop
De twee exen hebben samen veel meegemaakt en gisteren sloten ze ook hun laatste hoofdstuk samen af. Pommeline draaide namelijk haar laatste werkdag in de tattooshop van ex-vriend Fabrizio. In het nieuwe jaar opent de blondine haar eigen zaak.

Op Instagram schrijft ze o.a: 'Vandaag is men officiële laatste dag en verlaat ik volgende week Limburg met een dubbel gevoel. Na iets meer dan 2 jaar hier te hebben gewerkt is het tijd voor mij om men eigen weg in te slaan. We hebben dieptes en hoogtes gekend met zen allen, gelachen en ruzie gemaakt, maar oh wat ga ik hun allemaal missen!  Fabrizio bedankt voor de kans die ik hier heb gekregen om door te groeien tot wie ik nu ben, en door liefde te hebben gekend. Ik wens je het allerbeste hier verder, maar voor mij is het stilaan tijd dit hoofdstuk hier af te sluiten.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag is men officiële laatste dag bij @fabrizios_tattoo_saloon en verlaat ik volgende week limburg met een dubbel gevoel. Na iets meer dan 2 jaar hier te hebben gewerkt is het tijd voor mij om men eigen weg in te slaan. We hebben dieptes en hoogtes gekend met zen allen, gelachen en ruzie gemaakt, maar oh wat ga ik hun allemaal missen! @fabrizio_tzinaridis bedankt voor de kans die ik hier heb gekregen om door te groeien tot wie ik nu ben, en door liefde te hebben gekend. Ik wens je het allerbeste hier verder, maar voor mij is het stillaan tijd dit hoofdstuk hier af te sluiten. Thanks for the memories perehoofden! Het gaat jullie goed hier ♥️ Dikke kus x Pom

Een bericht gedeeld door 𝕻𝖔𝖒𝖒𝖊𝖑𝖎𝖓𝖊 𝕿𝖎𝖑𝖑𝖎𝖊𝖗𝖊 (@pommelinetilliere) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LoveReality en Instagram | Beeld: Peter Smulders