Dave Roelvink is zaterdagavond na een achtervolging over de A10 door de politie klemgereden op het Amsterdamse Surinameplein. Hij zit nog steeds vast en ook zijn rijbewijs is ingevorderd omdat hij te veel had gedronken. Dat meldt AT5.

Roelvink zou met hoge snelheden met zeer gevaarlijk rijgedrag de aandacht hebben getrokken van een motoragent.

Article continues after the ad

Roelvink zou afgelopen nacht een dj-optreden geven in een club in Apeldoorn. Maar de organisator van het feest Welcome to the City vertelt aan AT5 dat Roelvink niet is komen opdagen. 'Zijn management appte mij een halfuur van te voren dat hij niet zou komen, omdat hij een auto-ongeluk gehad had in Amsterdam.'

Het boekingsbureau van de artiest wil niet op de arrestatie van Roelvink in gaan. Zij houden het bij het verhaal dat hij autopech had.

Eerder werd de achtervolging van de politie op Dave al anoniem naar buiten gebracht, toen werd er onder andere gesteld dat 'de bestuurder op het Surinameplein in Amsterdam met behulp van Amsterdamse politie aan de kant van de weg is gezet'. Uit de blaastest bleek toen 'dat de man uit Landsmeer' ruim 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: ANP