De politie doet onderzoek naar een ruit die lijkt te zijn ingeslagen in het huis van vlogger Monica Geuze. Dat heeft haar manager gemeld. Geuze plaatste donderdagochtend op haar Instagram Stories een foto van de ingeslagen ruit. Het gaat om een ruit van haar huis in Vinkeveen.

Inhoudelijk wil de manager verder niet op de zaak ingaan. Het is niet duidelijk of of het gaat om een mogelijke inbraak of een ander soort incident. De manager wil niet zeggen of er iets is gestolen. Ook de politie zelf wil niets zeggen over het onderzoek.

Article continues after the ad

'Onbegrijpelijk dat een staycation op 15 kilometer afstand al niet meer mogelijk is', schrijft Geuze op Instagram. 'Dat in je eigen huis waar je je veilig hoort te voelen en waar je kind woont dit soort dingen moeten gebeuren maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig!! Walgelijk.'

Conservatorium Hotel

Geuze plaatste woensdag nog meerdere foto's op Instagram dat ze met haar vriend Robbert een nachtje in het Conservatorium Hotel in Amsterdam verbleef. Dat deed ze nadat ze haar vakantie naar Curaçao afzegde vanwege de coronamaatregelen.

Het is ook niet duidelijk of deze mogelijke inbraak verband houdt met de reeks van overvallen op BN'ers de afgelopen weken. Onder meer Fred van Leer, Nikkie de Jager en René van der Gijp werden het slachtoffer. De politie hield eerder deze week een groep verdachten aan in verband met deze reeks.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.