Twee keer in de week is het genieten geblazen met een gloednieuwe ‘Married at First Sight’. Al vroeg dit seizoen leek óverduidelijk dat het door de wetenschap gearrangeerde huwelijk tussen kandidaten Henk en Chantal – inmiddels ook wel bekend als ‘Henkie en Wenkie’ – geen lang leven beschoren was. Maar presentator Carlo Boszhard schopt dat hele beeld in de war en komt met een überspannende teaser.

Laatste MAFS-dagen nog níet geteld

Kijkers hebben de situatie tussen Henk en Chantal inmiddels zien escaleren op hun huwelijksreis. Chantal ziet Henk inmiddels niet meer als partner maar als ‘tegenpartij’ en Henk schoot eindelijk een keer uit zijn slof: het is één groot fiasco en samenwonen bij thuiskomst zit er niet meer in. Meestal betekent zo’n wending dat we een stel enkel nog terug zullen zien in de laatste aflevering, waarin wordt teruggeblikt op het hele avontuur, Maar als we Carlo mogen geloven, is het RTL-avontuur voor de veelbesproken Haagse blondine nog lang niet over.

Article continues after the ad

Onverwachte twist

In een interview met RTL Boulevard doet de presentator uit de doeken dat ‘Sjetal’ nog lang niet uit beeld zal verdwijnen. 'Er gaat in dit programma toch nog heel veel met haar gebeuren', aldus Carlo. 'Als je denkt: dit is het… Euhm, nee.' Potverdrie, die twist zagen we niet aankomen.

‘Chantal wil ook gewoon liefde’

Chantal is zonder twijfel het meest besproken figuur uit de huidigde reeks van het matchprogramma. Ze is zowel qua karakter als qua uiterlijk dan ook het meest uitgesproken, iets waar twitterend Nederland erg goed op lijkt te gaan. De moeder van twee krijgt week na week weer heftige opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. Gelukkig gaat het goed met haar, laat Carlo weten. 'Maar het is natuurlijk voor haar heel erg pittig.' De presentator, die het stokje overnam van Peter van der Vorst, beschrijft haar als 'een dame die opvalt' en 'waar je ook een mening over kan hebben'. 'Ze is ook een smaakmaakster, maar ze wil ook gewoon liefde.'

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.