Het mondaine Nice is de nieuwe standplaats van Wesley en Yolanthe Sneijder. Terwijl Yolanthe vorige week op huizenjacht ging, trainde haar man al mee bij zijn nieuwe club OGC Nice. Met zijn transfer naar de Franse club wordt Wesley herenigd met oud-ploeggenoot Mario Balotelli. Deze enfant terrible staat bekend om zijn turbulente liefdesleven. Moet Yolanthe oppassen voor de invloed van Wesley’s flamboyante teamgenoot? 

Mario Balotelli

Hoewel een Amerikaans avontuur hoog op hun verlanglijstje stond, lijkt de Côte d’Azur het perfecte alternatief voor het glamourstel Wesley en Yolanthe Sneijder. Zuid-Frankrijk ligt op een steenworp afstand van Nederland, zeker in vergelijking met Istanbul. Ook het Spaanse eiland Ibiza, waar ze hun restaurant XaXa runnen, is makkelijk aan te vliegen. Blikvanger van Wesley’s nieuwe club 
OGC Nice is topspits en enfant terrible 
Mario Balotelli, een oude bekende van 
Wesley. De twee speelden eerder samen bij Internazionale. Niet vreemd dus dat de twee topvoetballers direct aan elkaar werden gelinkt.

Allesbehalve vies van schandaal

De vraag is of Yolanthe wel zo blij moet zijn met de invloed van deze roemruchte kemphaan, die allesbehalve vies is van een schandaaltje. Weliswaar heeft Wesley zelf ook de nodige relletjes op zijn naam staan: ruzie om de rekening van zijn sprookjeshuwelijk, bonje met een aannemer over de renovatie van hun villa op Ibiza, akkefietjes met de mannen van Voetbal International... Maar dat valt allemaal in het niet bij de opschudding die de Italiaanse bad boy Mario veroorzaakt. Hij mag dan een begenadigd voetballer zijn, Mario kan op én rondom het veld nogal losgeslagen gedrag vertonen. Zo stak hij ooit vuurwerk af in zijn eigen badkamer, waardoor de boel in de hens vloog. Ook gooide hij vanaf de eerste verdieping van een flat dartpijlen naar de jeugdspelers van Manchester City, ‘uit verveling’. Regelmatig krijgt hij het met zijn trainers aan de stok. ‘Balotelli heeft maar één hersencel, zo onmogelijk is hij om mee te werken,’ zei José Mourinho, zijn oud-trainer bij Inter. 

Pikant

De enige vrouw die Mario tijdelijk wist te temmen, is het rondborstige Belgische model Fanny Neguesha. Zij was zes maanden met hem verloofd, maar uiteindelijk ging het alsnog mis... De laatste tijd leek het even stil op het liefdesfront, maar schijn bedriegt. Mario zou zijn pijlen nu weer hebben gericht op pornoster Katja Krasavice, die zichzelf omschrijft als ‘een plastic meisje met een echt hart’. Zij plaatste op Instagram onlangs privéberichten van Mario, die zo pikant waren dat ze vakkundig werden geblurd. Zelf beweerde Mario eerder in de media dat er een verkeerd beeld van hem werd geschetst: ‘Ja, ik houd van mooie vrouwen. Maar dat lijkt me normaal.’ Wesley zal zich daar ongetwijfeld bij aansluiten, maar in tegenstelling tot zijn ploeggenoot, houdt hij het bij zijn eigen beeldschone Yolanthe! 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Nu het bekend is geworden dat de kinderen van Samantha de Jong en Michael van der Plas naar Spanje verhuizen staat de telefoon van Michael ongetwijfeld roodgloeiend. Op Facebook geeft Michael een reactie op de situatie.

Hij schrijft: 'Goedemorgen bijna middag.

Vanmorgen hiermee wakker geworden toen ik naar buiten keek. Om nog maar te zwijgen van al het moois dat ik zag toen ik mijn ogen open deed: mijn kindertjes veilig en wel in dit mooie land en mijn nieuwe vriendin druk bezig met het ontbijtje voor ons.

De media vandaag staan er vol van begrijp ik en de roddelbladen ook. Inderdaad zijn de kinderen mee naar Spanje en vandaag is de eerste dag hier. Over de thuissituatie heb ik niet zoveel te zeggen al heb ik er natuurlijk wel een mening over, het enige wat er toe doet voor nu is rust en stabiliteit voor de kinderen.

Als je als vader zijnde de moederrol helemaal in moet vullen, ontdek je pas echt wie je kinderen zijn. Althans, dat geldt voor mij. Ik kan goed merken dat de huidige rust en regelmaat een erg positief effect op ze heeft en ik zie twee schone en happy kleine bengeltjes door het huis rennen nu, lachend en zingend. Dit is ook wie ik ben, een vader en ondernemer, genietend van deze fase in ons leven.

Wij gaan straks denk ik bij het zwembadje kijken en lekker wat eten met de kids, Angelina krijgt huiswerk en gelukkig kan dat allemaal onder gecertificeerde begeleiding hier gedaan worden volgens de Nederlandse eisen, aan alles is gedacht. Lieve mensen ik wens jullie een fijne dag!'

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)