Monica Geuze zit er een beetje doorheen: sinds gisteren heeft dochtertje Zara-Lizzy hevige koorts en daarnaast is er geprobeerd in te breken in haar auto. Zo vertelt ze in haar nieuwe vlog.

Pittige tijden dus.

Article continues after the ad

Ziek

'Zara-Lizzy heeft nu koorts. Ze is de hele nacht wakker geweest. Ik heb een thermometer weten te regelen en heb paracetamol gekocht. Ze is zo ontzettend huilerig. Blijf vooral lekker binnen en doe wat je gevraagd wordt. Stay safe', aldus de YouTube-ster.

Ruit kapot

Daarnaast kreeg ze een app van haar buurvrouw die zei dat haar autoruit was ingeslagen. Monica: 'Er is gelukkig niks uit mijn auto gehaald, maar hoe triest kun je zijn. Er valt helemaal niks uit mijn auto te halen. Wat een ellende allemaal.'

Reality

Vorige week zag de week er beter uit voor Monica, zo vertelde ze dat ze een eigen realityshow krijgt op Videoland: Like Monica!, een nog meer intiemere kijk in haar drukke leven. 'Ik vind het ontzettend spannend om de regie uit handen te geven en ben benieuwd wat de kijkers ervan gaan vinden. Ik heb superveel zin in dit nieuwe hoofdstuk', vertelde ze aan RTL Boulevard.

Like Monica is vanaf 25 maart wekelijks te zien bij Videoland. 

Beeld: Peter Smulders | YouTube

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.