Fajah Lourens kon haar geluk niet op toen haar nieuwe videoclip voor het nummer Flirtation meer dan 100.000 keer bekeken werd. Maar het geluk was van korte duur voor de dj en fitnessgoeroe. 

Pikante beelden 

De BN'er laat weten dat haar nieuwe videoclip is verwijderd van YouTube. "Was hij dan zo heftig?" vraagt ze zich af op Instagram. De videoclip is bij Fajah thuis opgenomen en het ging er heet aan toe. Zo zijn er twee naakte dames onder Fajahs douche gesprongen. Ondanks dat de dj haar videoclip niet té pikant vond, denkt YouTube daar anders over. Het videoplatform heeft strikte regels wat betreft naakt en blijkbaar gaan de beelden over de schreef. 

Tóch nog bekijken? 

Fajahs videoclip voor Flirtation is dus niet meer te bekijken via YouTube, maar dankzij Show.nl kunnen we de beelden tóch laten zien. Oordeel zelf: is deze videoclip té pikant? 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders