Hoewel de amoureuze perikelen van Gordon geregeld op straat liggen, zijn enkele verhalen over zijn liefdesleven binnenskamers gehouden. Zoals zijn vermeende wilde nacht met een Temptation Island-koppel. En: welke miljonair liet Gordon een blauwtje lopen?

Het liefdesleven van Gordon lijkt stil te liggen. In 2017 deed de presentator mee aan het programma Gordon gaat trouwen... Maar met wie? waarin hij op zoek ging naar een liefdespartner voor het leven, aan wie hij aan het eind van de trouwshow zijn jawoord zou geven. Na de kijkers maandenlang in de waan te hebben gelaten dat hij daadwerkelijk zou gaan trouwen, stelde Gordon hen flink teleur door uiteindelijk toch niet in het huwelijksbootje te stappen. Een jaar later leek Gordon het grote geluk te hebben gevonden bij Kevin, maar al snel liep de romance spaak. 

Article continues after the ad

Verleiding

Toch houdt Gordons liefdesleven de gemoederen bezig in showbizzland. Zo vertelde PowNed-verslaggever Dennis Schouten onlangs in zijn YouTube-show RoddelPraat dat Gordon seks zou hebben gehad met een voormalig liefdeskoppel uit verleidingsshow Temptation Island. ‘Die Thomas Cox had destijds een vriendin, Yasmin Karssing, en die zouden dus seks hebben gehad met Gordon.’ Yasmin ontkent in Story echter dat ze het bed met Gordon zou hebben gedeeld. ‘Mooie roddel, maar helaas.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 18 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.