Omdat oud-voetballer Johnny Rep jarenlang te kampen had met een alcoholprobleem, is het hem nooit gelukt een volwaardige vader voor zijn jongste zoon te zijn. Aan Story vertelt Johnny hoe hij het contact met Sylvester probeerde te herstellen, maar dat die ontmoeting op een fikse teleurstelling uitliep.

Toen Johnny zijn zoon vorig jaar voor het eerst sinds lange tijd weer in de ogen keek, voelde het alsof de twee elkaar nooit eerder hadden gezien. ‘Ik herkende hem niet eens. Hij was een kop groter dan ik, dus ik liep hem zo voorbij. Het is dat mijn ex-vrouw ernaast stond, waardoor ik dacht: dat moet dan Sylvester zijn. Ik had hem al zo lang niet gezien dat hij een volkomen vreemde voor me was.’ Na een onwennige omhelzing voltrok er zich een kortstondig gesprek tussen vader en zoon. ‘Het gesprek ging wel redelijk,’ aldus Johnny. 

Niet meer gezien

Hoewel Johnny hoopte dat Sylvester, nadat hij zijn vader voor het eerst sinds lange tijd weer had gezien, nieuwsgierig naar hem zou worden en vervolgens zelf contact met hem zou zoeken, is dat tot op heden nog niet gebeurd. ‘Ik heb hem na die ontmoeting niet meer gezien. Dat vind ik erg jammer. Maar goed, de tijd heelt alle wonden.'

Dit artikel komt uit Story editie 15. Nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders