Omdat oud-voetballer Johnny Rep jarenlang te kampen had met een alcoholprobleem, is het hem nooit gelukt een volwaardige vader voor zijn jongste zoon te zijn. Aan Story vertelt Johnny hoe hij het contact met Sylvester probeerde te herstellen, maar dat die ontmoeting op een fikse teleurstelling uitliep.

Toen Johnny zijn zoon vorig jaar voor het eerst sinds lange tijd weer in de ogen keek, voelde het alsof de twee elkaar nooit eerder hadden gezien. ‘Ik herkende hem niet eens. Hij was een kop groter dan ik, dus ik liep hem zo voorbij. Het is dat mijn ex-vrouw ernaast stond, waardoor ik dacht: dat moet dan Sylvester zijn. Ik had hem al zo lang niet gezien dat hij een volkomen vreemde voor me was.’ Na een onwennige omhelzing voltrok er zich een kortstondig gesprek tussen vader en zoon. ‘Het gesprek ging wel redelijk,’ aldus Johnny. 

Niet meer gezien

Hoewel Johnny hoopte dat Sylvester, nadat hij zijn vader voor het eerst sinds lange tijd weer had gezien, nieuwsgierig naar hem zou worden en vervolgens zelf contact met hem zou zoeken, is dat tot op heden nog niet gebeurd. ‘Ik heb hem na die ontmoeting niet meer gezien. Dat vind ik erg jammer. Maar goed, de tijd heelt alle wonden.'

Dit artikel komt uit Story editie 15. Nu in de winkels. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders