Picture perfect: dat was de bruiloft van Sylvie Meis en haar kersverse echtgenoot Niclas Castello. Misschien wel iets té perfect. Radio-dj Rámon Verkoeijen ontdekte een bewerkingsfout op een trouwfoto van de diva.  

Sylvie geniet na van haar Italiaanse droombruiloft en is daarbij niet te beroerd om haar fans te trakteren op beelden van de grote dag. Op een van de vele trouwfoto's ontdekte een oplettende volger, 3FM-dj Rámon, iets geks. 'Hier stoppen de rimpels plots in de hals,' merkt hij bij onderstaande foto op in zijn Instagram Stories. 'Zou dit photoshop zijn?', vraagt hij zich af. 

Tekst gaat verder onder de foto

Dagenlange droombruiloft

Sylvie en Niclas gaven elkaar op zaterdag 19 september het jawoord. Het stel is getrouwd in het luxe vijfsterrenhotel Villa Cora, aan de rand van Florence. De feestelijkheden begonnen afgelopen een paar dagen eerder maar op zaterdag liep Meis daadwerkelijk naar het altaar. Daar werd ze weggegeven door haar zoon Damián. Helaas moest de presentatrice haar ouders missen aangezien het te gevaarlijk was voor haar vader om naar Italië af te reizen.

Voorbereidingen

Een paar dagen voor het grote spektakel liet Sylvie weten dat ze helemaal klaar was voor de grote dag. 'Nog nooit zo klaar geweest om JA te zeggen', schreef ze op Instagram. 'Post pas weer na het weekend. Wil in het moment zijn als ik mijn grote liefde trouw en van elke seconde genieten en absorberen', zegt de presentatrice, die tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart nog een televisieploeg toeliet.

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.