Een jaar geleden verloor zangeres Renée de Haan haar gevecht tegen darmkanker. Broer Pierre heeft het daar nog steeds moeilijk mee, maar: 'het is een dubbel gevoel, want Renée heeft mijn leven ook jarenlang verwoest...'

Ruzie

Nu, precies een jaar na haar overlijden, vertelt Pierre waarom de twee jarenlang ruzie hadden. 'Als kind trokken Renée en ik enorm naar elkaar toe. Ik deed alles voor haar.' Daar maakte de zangeres op haar beurt gretig gebruik van. 'Ik ging weleens tegen haar in, maar Renée had zo'n sterke persoonlijkheid. Ik moest er altijd voor haar zijn en ik mocht geen relatie hebben. Als ik toch met een vrouw afsprak, was het hek van de dam. Want een vrouw in mijn leven betekende dat ik minder aandacht voor háár had. Ze slokte mij echt op. Jarenlang.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 27 ligt nu in de winkels.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders