Peter van der Vorst gaat door een heftige periode. De presentator heeft in één week tijd afscheid moeten nemen van zijn vader en moeder. 

Hospice

Zijn beide ouders overleden kort na elkaar. Zowel zijn 82-jarige vader als zijn 77-jarige moeder waren langere tijd ziek en werden verzorgd in een hospice. Peters moeder overleed vorige week zondag aan de gevolgen van kanker. Afgelopen zaterdag moest hij afscheid nemen van zijn vader, die overleed na een herseninfarct. Volgens de presentator is zijn vader ook overleden aan een gebroken hart. "Als een echte gentleman heeft hij z’n vrouw voor laten gaan," zegt Peter. 

Verdriet

De RTL Boulevard-presentator is intens verdrietig, maar ook blij dat zijn ouders niet meer hoeven te lijden. "Hoe moeilijk het voor mijn broer en mij ook is, we zijn blij dat ze nu weer samen zijn. Nog geen etmaal nadat we op een mooie manier afscheid hebben genomen van mijn moeder, is ook mijn lieve vader vredig ingeslapen," aldus Peter.

Beeld: Edwin Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP