Op de valreep schoof Peter R. de Vries zondag nog even aan bij Café Hendriks & Genee op Veronica. De laatste aflevering van de latenighttalkshow werd niet bepaald gezellig en de misdaadjournalist haalt nu op Twitter opnieuw hard uit.

Peter werd stevig aan de tand gevoeld door presentator Wilfred Genee. Hij had onder andere kritiek op zijn optreden in RTL Boulevard, toen hij Olcay Gulsen verdedigde in het faillissement van haar bedrijf. De Vries is namelijk óók directeur van het advocatenkantoor dat Gulsen vertegenwoordigd. De misdaadjournalist is zich van geen kwaad bewust: 'Ik heb daar nooit een geheim van gemaakt.'

Article continues after the ad

'Tandje te hard'

Wilfred gaf toe op de radio dat hij inderdaad hierin misschien 'een tandje te hard was', maar is nog steeds van mening dat dit wel gewoon bespreekbaar moet kunnen zijn. Ook geeft de presentator toe dat hij na de uitzending meteen aan Peter heeft toegegeven dat de discussie wat te fel was.

Sneer

Toch waren deze excuses volgens R. de Vries niet genoeg. Op Twitter haalt hij nog een keer hard uit naar Genee door de omslag van het boek 'Omgaan met druk' te delen. Hij schrijft: 'Interessant, leerzaam boek… ik heb een exemplaar toegestuurd aan collega Wilfred Genee.' De presentator heeft tot nu toe nog niet gereageerd op deze sneer.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders