humberto tan VTBL

O, o,o wat was het gisteren een pijnlijk moment voor Humberto Tan. Tijdens zijn allerlaatste week voor RTL Late Night, krijgt de presentator de ene na de andere verrassing. Al was die van gisteren misschien een beetje te veel van het goede.

Humberto werd namelijk door niemand minder dan Peter R. de Vries geroast, en die hield zich overduidelijk niet in. Naast de opmerkingen over zijn tafelgasten, bleef uiteraard ook Humberto's showbizzleven niet onbesproken. Zo haalde Peter het de vermeende affaire met Dionne Stax nog maar eens naar boven. Iets waar Humberto zichtbaar een tikkeltje ongemakkelijk van werd. 

Opening van het NOS Journaal

"Eén van de dingen die mij bijvoorbeeld meteen opviel, is dat Goedele Liekens maar liefst 37 keer in het programma heeft gezeten. Mijn hemel, Humberto... 37 keer! Nu weet ik wel dat Goedele onverzadigbaar is. Ze was het liefst in een ruk doorgegaan naar 69 keer. Maar 37 keer een soort van erotische workshop is ook late night wel wat teveel van het goede. Maar wat de redactie je nog het meest nadraagt, is dat je de door haar bijgespijkerde vaardigheden nota bene bij de concurrentie, de publieke omroep, bent gaan praktiseren. Met als gevolg dat je een paar keer per week in de opening van het NOS Journaal zat.”

Achter de rug

Humberto lachte erom als een boer met kiespijn, en ook bij de rest van de roast hield Humberto soms zijn adem in. Toch leek het hij het uiteindelijk allemaal wel leuk te vinden en eindigde hij de roast van Peter dan ook met een bulderende lach. Al kan dat natuurlijk ook zijn omdat-ie blij was dat de ellenlange roast van maar liefst dertien minuten éindelijk achter de rug was. 

Article continues after the ad

De hele roast van Peter R. de Vries vind je hier

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Beeld: ANP