Peter Jan Rens heeft het opgenomen voor Max Verstappen, die een jurylid van de Grand Prix van Amerika een 'mongool' noemde voor de camera. "Ik vindt dat het woord "Mongool" niet slaat op iemand met een syndroom van Down!," laat Peter Jan op Facebook weten. 

Verstappen

Max Verstappen nam geen blad voor de mond nadat hij een tijdstraf van 5 seconden kreeg voor een inhaalactie op Kimi Räikkönen in de laatste ronde. Het kostte hem de derde plek. Max was woest en noemde één van de juryleden voor de camera van Ziggo Sport een mongool.

Woordkeuze

Peter Jan laat weten dat hij achter de woordkeuze van Max staat. "Tegenwoordig is het gebruik van het woord veel meer toepasselijk op mensen die niet helemaal zuiver nadenken of niet goed bij hun hoofd zijn door dat ze dingen doen die niet door de bocht kunnen," schrijft hij. Peter Jan haalt uit naar de mensen die boos zijn op Max om zijn woordkeuze. "Dus voor de mensen die er over zitten te zeiken ik vindt jullie Mongool!"

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders