Virginia, de echtgenote van Peter Jan Rens, is zwanger!

Afwachten

Virginia Rens zou pas zes weken zwanger zijn. "Het is nog afwachten of de zwangerschap definitief is", vertelt de woordvoerder van het stel aan Shownieuws. "Virginia had het liever even wat langer voor zich gehouden, aangezien ze begin 2015 een miskraam heeft gehad."

Dochter

De twee trouwden begin dit jaar op Tenerife voor de camera's van RTL5. Peter Jan Rens en Virginia, die samen al een dochter genaamd Djelisa hebben, hadden al eerder huwelijksplannen maar in 2015 liep hun relatie plots op de klippen. Bekijk het fragment hierboven.

 

Droomt u ook van mooie, lange wimpers? RevitaLash staat bekend om het wimperserum, dat wimpers intensief verzorgt en beschermt tegen broosheid en breekbaarheid. Na enkele weken zijn uw wimpers niet alleen gezonder, maar ook een stuk dikker en langer.

Het product is bedacht door een oogarts, dus zeker veilig voor uw ogen. In dit mooie pakket zit het bekende wimperserum, de volumizing primer én een mascara. Zo krijgt u echte Bambi-eyes! Meer info: esthetichealth.nl. Story geeft vier verzorgingssets voor uw ogen weg! 

Story geeft vier setjes van deze Only Charry-krullers weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Katja Schuurman heeft het getroffen met haar verloofde Freek van Noortwijk. Als chef-kok bereidt hij thuis de heerlijkste maaltijden voor haar, en dat doet hij ook nog eens op een leuke manier.

Naked chef

Freek is dol op kokerellen, en dat doet hij thuis het liefst zónder schort. Sterker nog, het liefst draagt hij helemaal niks achter het fornuis! 'Mijn eigen naked chef,' schrijft de actrice bij het fotobewijs. Katja kijkt graag toe hoe haar verloofde het avondeten bereidt.

Bruiloft

Katja Schuurman trouwt in het voorjaar van 2019 met Freek. De 43-jarige actrice en de veertien jaar jongere chef-kok zijn al ruim twee jaar verloofd.

 

Mijn eigen naked chef 😍 #foodporn #naked #nude #cooking @freek_van_noortwijk

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders