Gisteren gaven Peter en Nicol na veel ontkenning toe dat er een privé incident heeft plaatsgevonden. Gillis en Kremer 'betreurden' het voorval, zo bevestigde Gillis' advocaat Ton van de Biezenbos tegenover het ANP na berichtgeving van BN/De Stem. Maar nu laat Peter zelf ook weten spijt te hebben. 

De Massa is Kassa-ster laat in De Telegraaf weten 'ontzettend veel spijt hebben' dat hij gelogen heeft over het incident. Hij vindt dat hij de situatie 'niet goed heeft aangepakt'.

Hart van goud

De reden van de ontkenning? Paniek en hectiek in de media. De enige optie op dat moment, leek ontkenning te zijn voor Peter. Nu hij daarop is terugkomen, wil de ondernemer wel benadrukken dat hij 'een hart van goud' heeft en dat 'ieder mens fouten maakt.'

Talpa

Ook tegenover 'werkgever' Talpa heeft het stel hun lippen stijf op elkaar gehouden. Iets wat het mediamerk niet zomaar laat gebeuren. 'Peter en Nicol hebben hun privésituatie ook naar Talpa toe verzwegen. Dat valt niet goed te praten. Dit hebben we ze ook beiden kwalijk genomen. Hiervoor hebben ze excuses aangeboden', laat Talpa weten aan Shownieuws. 

Article continues after the ad

Hun verhaal doen

Wat er precies is gebeurd, blijft nog even gissen. Wel heeft Gillis zelf bevestigd aan Shownieuws dat het echte verhaal ooit naar buiten komt. Maar dit kan pas nadat Nicol met de rechter-commissaris heeft gesproken.

Mishandeling 

Vorige maand meldden verschillende Nederlandse media dat Gillis, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, betrokken zou zijn bij de mishandeling van zijn partner Nicol. Dat zou op 29 mei zijn gebeurd in Gillis' vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. De eigenaar zou daarbij zijn opgepakt en een nacht in de cel hebben moeten doorbrengen. De politie wilde in juli aan het ANP wel bevestigen dat er in mei een 60-jarige man was opgepakt en dat deze een nacht in de cel had verbleven, maar kon over de identiteit van de betrokkenen niets zeggen. Gillis en Kremers zelf hadden de berichtgeving tot nu toe afgedaan als 'onzin' en 'niet waar'.

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.