Volgens de laatste geruchten gaat het niet helemaal koek en ei tussen Peter Gillis (59) en Nicol Kremers (31). Zo zou hun relatie in zwaar weer verkeren. Er zouden beelden van Nicol zijn verschenen waarop te zien is dat ze met een andere man zoent. Ook beweren anderen dat de 28 jaar jongere vriendin van Gillis een relatie zou hebben met volkszanger Ferry de Lits. Het koppel reageert nu op de alle geruchten. 

Zo laten Peter en Nicol in een gesprek met Shownieuws weten dat ze klaar zijn met alle roddels. Het stel ontkracht dan ook graag alle geruchten.

Kus

Zo wil Nicol eerst uitleggen waarom ze met een andere man aan het 'zoenen' was. 'In een gaybar voel ik me veilig en leuk. Daar zijn allerlei gay mannen om ons heen. Een van die jongens is een soort 'gay bestie' van mij en die kust mij altijd recht op de mond', verklaart ze. De twee laten weten dat ze hier geen enkel probleem mee hebben. Wel vinden ze het erg vervelend hoe de online wereld werkt.  'Als daar dan een foto van gemaakt wordt en meteen een hele roddel omheen, vind ik dat heel erg jammer', aldus Nicol. 

Volkszanger

Ook beweren sommigen dat Nicol een relatie zou hebben met volkszanger Ferry de Lits. 'Die treedt op mijn park op, maar ook in bepaalde horecagelegenheden waar wij komen', laat Peter weten. 'Nicol maakt een keer een selfie met hem op Snapchat en dan is het meteen van: 'hebben ze al iets samen?''

Article continues after the ad

Geruchten

Het stel denkt dat de geruchten te maken hebben mat jaloezie. 'Ja jongens, ik snap ook niet waar het allemaal vandaan komt. Allemaal afgunst is het', laat Peter weten. 'En jaloezie', vult Nicole hem aan. 

Bron: Shownieuws | Beeld: SBS

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.