Peter Beense combineerde 27 jaar lang zijn zangcarrière met zijn café in Amsterdam. De zanger heeft er nu toch voor gekozen om fulltime voor zijn zangcarrière te gaan. 

Lees ook: André Hazes wil stoppen met 'Rad van Fortuin'

Chef-kok

"Ik had het helemaal uitgestippeld: het papiertje voor brood- en banketbakker had ik binnen en nu ging ik doorleren voor kok", vertelt Peter aan Veronica Magazine, "Daarna zou ik bij de marine doorleren voor chef-kok. Dat was een tip van mijn vader, die in zijn tijd bij de marine had gezien dat de jongens in de keuken een mooi leven leidden. Maar die droom viel in duigen. Na tweeënhalf jaar van de driejarige opleiding verloor ik mijn leerbaan en zonder baan mocht je geen examen doen. Gedesillusioneerd ben ik ermee gestopt." 

Keukenprinses thuis? 

Terug naar brood en banket wilde Peter echt niet meer. "Om drie uur 's nachts stond ik dat saaie brood te bakken, terwijl ik veel liever met taarten, gebakkies en koekies bezig was. Daar kon ik mijn fantasie in kwijt!", aldus Peter. Maar tegenwoordig is hij niet vaak meer met koken bezig. "Mijn vrouw is de keukenprinses in huis. Vroeger bood ik nog weleens aan het eten te maken, maar dan zei ze: 'Doe maar niet, jij maakt er alleen maar een rotzooi van.'" 

Fijnproever

"Toch ben ik nog steeds een fijnproever. Ik merk het meteen als er iets niet klopt aan een gerecht en kan tot in precisie kruiden herkennen." Peter wilde zo veel mogelijk centen verdienen en pakte daarom alles aan wat hij op zijn pad tegenkwam. "Ik ging zingen en startte mijn eigen café, dat ik net heb verkocht. Ik heb een leuke tijd gehad en zou het zo weer doen. Ik kan je verhalen vertellen, daar kun je een boek over schrijven. Al is daar vast niet iedereen blij mee..."

Beeld: Peter Smulders. Bron: Veronica magazine

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP 

Vorig jaar leken Froukje de Both en haar vriend Niek van der Bruggen na een tijdelijke breuk gelukkiger dan ooit. Toch zette het koppel deze zomer definitief een punt achter hun relatie. ‘Een breuk is altijd moeilijk,’ zegt Froukje tegen Story.

Afgelopen juni maakten Froukje de Both (46) en Niek van der Bruggen (35) bekend dat het na een relatie van zes jaar over en uit is. ‘We waren vorig jaar al kort uit elkaar gegaan en daarna dachten we echt dat we het samen leuk zouden houden,’ vertelt Froukje nu aan Story. Niets bleek minder waar! ‘Over de precieze reden wil ik niets kwijt. Maar Niek en ik hebben geen ruzie. Een breuk is altijd moeilijk, maar Niek en ik voelen ons nog steeds met elkaar verbonden en we zullen altijd vrienden blijven.’ Froukje zegt voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe man.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders