Peter Beense combineerde 27 jaar lang zijn zangcarrière met zijn café in Amsterdam. De zanger heeft er nu toch voor gekozen om fulltime voor zijn zangcarrière te gaan. 

Lees ook: André Hazes wil stoppen met 'Rad van Fortuin'

Chef-kok

"Ik had het helemaal uitgestippeld: het papiertje voor brood- en banketbakker had ik binnen en nu ging ik doorleren voor kok", vertelt Peter aan Veronica Magazine, "Daarna zou ik bij de marine doorleren voor chef-kok. Dat was een tip van mijn vader, die in zijn tijd bij de marine had gezien dat de jongens in de keuken een mooi leven leidden. Maar die droom viel in duigen. Na tweeënhalf jaar van de driejarige opleiding verloor ik mijn leerbaan en zonder baan mocht je geen examen doen. Gedesillusioneerd ben ik ermee gestopt." 

Keukenprinses thuis? 

Terug naar brood en banket wilde Peter echt niet meer. "Om drie uur 's nachts stond ik dat saaie brood te bakken, terwijl ik veel liever met taarten, gebakkies en koekies bezig was. Daar kon ik mijn fantasie in kwijt!", aldus Peter. Maar tegenwoordig is hij niet vaak meer met koken bezig. "Mijn vrouw is de keukenprinses in huis. Vroeger bood ik nog weleens aan het eten te maken, maar dan zei ze: 'Doe maar niet, jij maakt er alleen maar een rotzooi van.'" 

Fijnproever

"Toch ben ik nog steeds een fijnproever. Ik merk het meteen als er iets niet klopt aan een gerecht en kan tot in precisie kruiden herkennen." Peter wilde zo veel mogelijk centen verdienen en pakte daarom alles aan wat hij op zijn pad tegenkwam. "Ik ging zingen en startte mijn eigen café, dat ik net heb verkocht. Ik heb een leuke tijd gehad en zou het zo weer doen. Ik kan je verhalen vertellen, daar kun je een boek over schrijven. Al is daar vast niet iedereen blij mee..."

Beeld: Peter Smulders. Bron: Veronica magazine

Bibi Breijman (27) is inmiddels de trotse moeder van een klein meisje, maar dat is ze zelf natuurlijk ook geweest. Van die tijd deelt ze een tweetal schattige foto’s, waarop de vlogger te zien is met een vieze snoet.

‘Altijd al moeite gehad met netjes eten’, schrijft ze erbij. Op de linkerfoto is inderdaad goed te zien dat haar mond vol eten zit; op de foto rechts heeft de vriendin van Waylon een brede lach op haar gezicht omdat ze aan haar enkels op de kop wordt gehouden.

Geweldig

Bibi’s volgers vinden de kiekjes fantastisch. ‘Haha, geweldig zulke foto’s’, reageert iemand. Een ander laat weten: ‘Zo te zien was je toen al een grappig kind!’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Madonna heeft haar fans verbaasd met een nieuwe look. De wereldberoemde zangeres is bijna onherkenbaar met pikzwarte, gekrulde lokken.

Madonna heeft door de jaren heen veel verschillende looks gehad. De laatste jaren hield ze het echter bij lang blond haar. Blijkbaar vond ze het toch weer tijd voor iets nieuws, want ze gaat nu met een donkere coupe door het leven. Of het gaat om een pruik, is niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: AFP