Pauline Wingelaar beviel zeven weken te vroeg van haar tweede kindje. Tot overmaat van ramp moest ze haar zoontje op de wereld zetten in een Italiaans ziekenhuis waar ze geen Nederlands spreken. De BN'er vertelt voor het eerst over de bevalling. 

Helse ervaring

Pauline, bekend van het programma Echte Gooische Meisjes, was vakantie aan het vieren in Italië. De blondine vertelt dat ze zich al een paar dagen niet goed voelde op vakantie. Dat bleek niet voor niks. Pauline bleek ontsluiting te hebben en kort daarna werd haar tweede kindje zeven weken te vroeg geboren. Ze vertelt openhartig over de helse ervaring in het ziekenhuis en haar pasgeboren zoontje in de couveuse. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaar Story voor € 11,50 /mnd

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders