Pauline Wingelaar, bekend als Gooisch Meisje, gooit het roer om. De BN'er gaat aan de slag met haar goede voornemen: afvallen. Als stok achter de deur deelt ze haar startgewicht. 

Dieet

Pauline is vastberaden om de zwangerschapskilo's kwijt te raken. "Ze zeggen na een zwangerschap “9 maanden op en 9 maanden af”... dus ik ga ervoor!', laat ze via Instagram weten. Het Gooische Meisje deelt een foto van de weegschaal met daarop haar startgewicht. De presentatrice weegt op dit moment 79,9 kilo. Om haar streefgewicht te bereiken, volgt Pauline het Weight Watchers dieet. 

Helse bevalling

De BN'er beviel afgelopen zomer van haar tweede zoontje. De bevalling verliep allesbehalve soepel. Het kindje kwam zeven weken te vroeg. Tot overmaat van ramp moest ze haar zoontje op de wereld zetten in een Italiaans ziekenhuis waar ze geen Nederlands spreken. 

Beeld: Edwin Smulders

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders 

Georgina Verbaan zou nog graag eens een roman willen schrijven. De actrice, die woensdag een nieuwe bundel heeft uitgebracht met een selectie van haar NRC-columns, heeft al eens een poging gewaagd. "Ik heb het wel geprobeerd, maar het is nog niet echt gelukt", zei ze in RTL Late Night.

Georgina had afgelopen jaar tijd ingeruimd om te beginnen, maar dat lukte niet erg. "Je moet jezelf aan het werk zetten. Dat is wel even schrikken", aldus de actrice. Waarschijnlijk komt er nu een korte verhalen-bundel, denkt ze. "Ik wil dat eerst in de vingers hebben."

In haar bundel Iets om naar uit te kijken staan naast Georgina's columns al drie korte verhalen. Het is na Loze ruimte uit 2016 haar tweede bundel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP