Pauline Wingelaar, bekend als Gooisch Meisje, gooit het roer om. De BN'er gaat aan de slag met haar goede voornemen: afvallen. Als stok achter de deur deelt ze haar startgewicht. 

Dieet

Pauline is vastberaden om de zwangerschapskilo's kwijt te raken. "Ze zeggen na een zwangerschap “9 maanden op en 9 maanden af”... dus ik ga ervoor!', laat ze via Instagram weten. Het Gooische Meisje deelt een foto van de weegschaal met daarop haar startgewicht. De presentatrice weegt op dit moment 79,9 kilo. Om haar streefgewicht te bereiken, volgt Pauline het Weight Watchers dieet. 

Helse bevalling

De BN'er beviel afgelopen zomer van haar tweede zoontje. De bevalling verliep allesbehalve soepel. Het kindje kwam zeven weken te vroeg. Tot overmaat van ramp moest ze haar zoontje op de wereld zetten in een Italiaans ziekenhuis waar ze geen Nederlands spreken. 

Beeld: Edwin Smulders

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders