Begin oktober maakte Pauline Wingelaar het trieste nieuws bekend dat haar dochtertje met 22 weken was overleden. Een pauze om dit te verwerken volgde. Nu is de Gooische moeder terug met een prachtig gebaar voor dochter Belle.

Op Instagram deelt Pauline een foto van het strand. Met stenen is de naam 'Belle' geschreven in het zand met daaronder een groot hart. 'Belle. 💫', deelt Wingelaar. Verder wil ze iedereen graag bedanken voor de mooie woorden, bloemen, eten, cadeau's en het medeleven. 'Dat was en is voor ons een enorme steun. We zijn er nog niet aan toe gekomen om iedereen persoonlijk te bedanken, maar weet dat dit zó enorm gewaardeerd wordt. 🙏🏼'

De tekst gaat door onder de post.

Complicaties 

Op 30 september beviel Pauline Wingelaar veel te vroeg van dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden. De laatste weken in haar zwangerschap deden zich ernstige complicaties voor en braken haar vliezen al bij 20 weken. 'Madeliefje (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet..', schreef ze in de post waarin ze het verdrietige nieuws bekend maakte. 

Article continues after the ad
Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.