Paul de Munnik heeft vrijdag de eerste single van zijn nieuwe album uitgebracht. Hij schreef het nummer Beter Dan Mijn Best samen met Helge Slikker.

De single is afkomstig van het album Goed Jaar, dat in etappes wordt uitgebracht. Vrijdag verschenen de eerste vier nummers. Rond de jaarwisseling volgen nog vier liedjes en op 23 maart verschijnt het album in z’n geheel, ook op vinyl en cd.

"In juni zijn we de studio in gegaan. Ik wilde een album opnemen waarop duidelijk te horen was waar ik nú sta. Dit is wat ik wil doen, en dat ga ik zo goed mogelijk doen'', vertelt Paul de Munnik. ''Nu kan ik met trots aankondigen dat het album af is en luistert naar de naam Goed Jaar.” Op 21 maart gaat Paul de Munnik met zijn nieuwe liedjes op theatertour. De muzikant en schrijver speelt dan samen met een vierkoppige band in zestien theaters door het land.

De Munnik: “Ik wil gewoon zingen. Geef me een podium, een piano, een microfoon en een bandje en laat me lekker zingen, dan ben ik gelukkig, daar word ik heel blij van.”

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’