Paul de Leeuw was gisteren te gast in 'Van der Vorst Ziet Sterren' en vertelde daar niet alleen openhartig over zijn ziekte, maar ook over zijn strijd tegen de kilo's. De presentator is al jaren bezig met afvallen, maar dat blijkt nog knap lastig.

Paul vertelt dat eten nu gewoon ook heel belangrijk is voor hem, van kleins af aan: 'Ik denk dat ik toen ik geboren was ik al te lang aan te tiet hing.' Maar ook zijn ouders hadden een grote rol. 'Mijn vader was er strenger in dan mijn moeder. Mocht maar één keer opscheppen. Als een Rupsje Nooitgenoeg, altijd moest ik eten.' En nog altijd valt hij terug in eten als het even wat minder gaat. 'Bij depressies gaat de vinger in de mayonaise, laten we het zo zeggen.'

Article continues after the ad

118 kilo

Nu is de presentator een stuk meer bezig met gezond eten, maar er was een tijd dat de teller op de weegschaal 118 kilo aantikte. 'Toen was ik heel dik en had ik een opname dat ik met een kreeft voor mijn geslachtsdeel als Bob de Rooij stond.' Paul biecht wel op dat hij blijft jojoën met zijn gewicht en het zal dan ook altijd lastig blijven om af te vallen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders