Patty Brard en Antoine van de Vijver hebben iets te vieren. De tortelduifjes zijn vandaag precies 13 jaar samen. 'Vandaag 13 jaar samen met mijn schatje! Dat wordt een feestontbijt', schrijft de presentatrice bij de zoete foto van haar met haar man. Het stel woont momenteel op Ibiza, waar ze dolgelukkig zijn samen. Het stel is op 15 september 2014 in het huwelijksbootje gestapt.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Article continues after the ad

Vergeten

Dit keer is het Patty zelf die haar man eraan herinnerde dat vandaag een speciale dag is. Precies een half jaar geleden verraste Antoine haar met een cadeautje. Op Instagram plaatste Patty destijds een foto van het pakketje met daarbij de volgende tekst: 'Vandaag 12,5 jaar bij elkaar en ik had geen idee'. Ze werd toen goed in de watten gelegd door haar man. 'Ik ben hem zo dankbaar.'

Kettinkje

Sowieso wordt Patty goed verwend door haar liefje. Twee weken geleden kreeg ze nog een prachtig sieraad van hem cadeau. 'En dan krijg je dit kettinkje van je lieve man! Zo blij met jou lieve schat', schrijft ze bij de schattige selfie van het verliefde stel. Wat lief!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)