Patty Brard voert een strijd tegen de kilo’s. De 62-jarige presentatrice heeft al veel geprobeerd om van haar overgewicht af te komen, maar nooit met het gewenste succes. Ze geeft echter niet op en heeft er dit keer – dankzij een gastric bypass – het volste vertrouwen in.

Laatste vlog

Na tien weken zijn we aangekomen bij alweer de laatste vlog van Patty Brard over het avontuur na haar maagverkleining. In deze video verklapt ze het gewicht dat ze uiteindelijk is kwijtgeraakt sinds de operatie én zien de reacties die ze kreeg van haar collega’s.

Alleen nog maar ‘Pat’

Nu ze weer even in Nederland is, ziet ze allemaal mensen die ze al een tijdje niet gezien heeft. ‘De één na de ander zegt: wauw, wat zie jij er goed uit’, aldus de presentatrice. In de video zien we hoe verschillende BN’ers reageren wanneer ze Patty weer zien. ‘Kijk jou nou’, zegt Jan Versteegh. ‘Het is nog maar de helft; het is alleen nog maar ‘Pat’, de ‘ty’ is er helemaal af. Ongelooflijk, zeg.’ Ook Imanuelle Grives wil haar lovende woorden kwijt voor de camera: ‘Kunnen we het er even over hebben hoe knap en mooi en fantastisch jij eruit ziet?’

Eindresultaat

In haar laatste vlog voor LINDA.tv onthult de presentatrice het getal dat de weegschaal aangeeft sinds haar gastric bypass: 78,6 kilo. ‘Dus ik ben inderdaad bijna 20 kilo met jullie afgevallen’, zegt ze trots. ‘De vlag kan uit!’ Voor nu gaat Patty er even tussenuit, maar ze is zeker van plan om het vloggen op een later moment weer op te pakken. ‘Om jullie te laten zien hoe het resultaat dan is.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders 

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP