Patty Brard keert definitief terug bij SBS6. De presentatrice heeft een contract voor vier jaar getekend bij Talpa, zo maakte Patty bekend in 6 Inside. Voor dat programma gaat ze volgende week direct aan de slag. Tijdens Albert Verlindes vakantie zit ze een week lang aan tafel in het showbizzprogramma.

'Terug op het oude nest. Het voelt als thuiskomen', aldus Patty. Ze hakte de knoop door tijdens haar recente vakantie in Thailand. 'Tijdens die korte break heb ik besloten om bij terugkomst voor Talpa te gaan.' De komst van Erland Galjaard en Linda de Mol gaf daarbij de doorslag.

Shownieuws

Naast 6 Inside gaat Patty ook af en toe wat voor Shownieuws doen. In het najaar krijgt ze haar eigen programma. Voor haar wordt speciaal een format ontwikkeld.

Blij

Marco Louwerens, de kersverse tv-directeur van Talpa, laat in een statement weten blij te zijn met de komst van Patty. Hij noemt haar een 'creatief multitalent met een ongekende dosis televisie-ervaring en een groot hart voor de medemens'. 'Ik verwacht dat de kijkers van SBS6 haar weer omarmen, om te beginnen bij 6 Inside en Shownieuws. Later dit jaar is ze ook te zien in een heel nieuw ‘human interest’ programma dat we voor haar ontwikkelen. Patty is een publiekslieveling die de SBS6-kijkers feilloos aanvoelt en daarom echt bij deze zender hoort.'

Article continues after the ad

RTL

Eerder dit jaar leek het nog alsof Patty haar carrière voort zou zetten bij RTL. Begin januari werd gemeld dat ze een exclusief contract zou hebben getekend, maar dat bleek voorbarig. Een verschil van inzicht bleek later de reden dat de overstap niet doorging. Brard is nog op RTL te zien in Hotter Than My Daughter.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders