Patty Harpenau gaat voor de vierde keer trouwen, en deze keer is haar buurman Michiel de gelukkige bruidegom. Het is echter nog maar de vraag of haar zoons Dotan en Noam bij de decemberbruiloft aanwezig zullen zijn.

Het rommelt behoorlijk in het gezin van Patty Harpenau (60). Het is dus nog maar de vraag of haar kinderen op haar aanstaande huwelijk aanwezig zullen zijn. Op 24 december geeft Patty voor de vierde keer haar jawoord, deze keer aan haar buur-man Michiel. Maar ze heeft er alle vertrouwen in dat haar geluk nu wel beklijft. ‘Het verschil met mijn vorige relaties is dat ik er nu niet zomaar ben ingedoken,’ vertelt Patty aan Story. ‘Doordat we eerst vrienden zijn geweest, weten we precies wat we aan elkaar hebben. Dat was vroeger wel anders. Ik ben met iedere man op wie ik verliefd was ook getrouwd.’ Patty leerde Michiel kennen toen hij haar buurman werd in Breukeleveen.

Article continues after the ad

De vonk

Tijdens het koffiedrinken met een club buurtbewoners sprong de vonk over met uiteindelijk het mooie resultaat van haar decemberbruiloft. Wel zal Patty – als de zaken blijven zoals ze zijn – twee heel belangrijke mensen op haar bruiloft moeten missen. Haar zoons Dotan en Noam. Dat Patty geen contact meer heeft met haar beroemde zoon Dotan is bekend, maar kortgeleden vertelde Patty aan Story dat óók het contact met haar zoon Noam tegenwoordig minimaal is. ‘Met Noam was het contact altijd wel intensiever. De laatste tijd niet meer. De jongens zijn meer naar hun vader toegetrokken. Ik heb onlangs mijn zestigste verjaardag gevierd en toen heb ik van de jongens niets gehoord. Dat doet wel even pijn, maar ze weten dat de deur hier altijd voor ze openstaat.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.