Halverwege 2018 lijkt het Patty Brard compleet voor de wind te gaan. Ze zit goed in haar vel, verliest dankzij haar operatie kilo's die ze al tijden wilde verliezen en is nog altijd gelukkig met man Antoine. Maar ondanks haar gewichtsverlies peinst ze er niet over om uit de kleren te gaan voor Playboy, zoals een volger haar aanraadt.

Na een verbluffend weegmoment is Patty inmiddels enorm veel afgevallen. Dankzij een gastric bypass is ze in in 2,5 maand toch al 17 kilo lichter dan vóór de operatie. Een enorme prestatie die niemand ontgaat. Zo stelt een volger via Instagram voor dat Patty weer eens voor Playboy moet gaan poseren, net zoals in 1988. Maar dat gaat 'nooit meer' gebeuren.

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Patty Brard in Playboy

De volger zegt: 'Ik zeg het, niemand durft het te zeggen. Patty rapido de Playboy in onder het motto een poepie laten ruiken.' Patty wil er in ieder geval niets van weten. 'Nee gekkie! Dat nooit meer!' Het is niet de eerste keer dat Patty en Playboy in één zin genoemd worden, maar ze houdt vol dat het echt niet meer gaat gebeuren.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders