Vorige week deed voormalig LUV'-zangeres Ria Thielsch al een boekje open in Story over haar vertrek uit de band. Maar nu lijkt ook Patty Brard zich te gaan bemoeien met het 'moddergooien' van de groep.

En het commentaar van Brard is niet mild. In een interview vertelt de presentatrice: 'Hoe oud moet je worden en hoeveel vervangers moeten we nog aanzien voordat jullie gaan begrijpen dat het allemaal gebakken lucht is en je jezelf vooral niet belangrijker moet maken dan je daadwerkelijk bent?' Ook heeft Patty er naar haar mening voor gezorgd dat Chimène van Oosterhout bij de groep is gekomen. Zij zou namelijk Marga Scheide en Chimène aan elkaar voorgesteld hebben na het plotselinge overlijden van de man van Marga.

Article continues after the ad

Optreden

Patty is dan ook van plan zelf weer te gaan optreden, een soort van LUV', maar dan net wat anders. Diva Mayday zal Marga gaan 'vertolken' en Miss Patty Pam-Pam is de vervanger van José. Ze heeft al een naam bedacht voor de nieuwe formatie. Brard: 'Enig toch? De stemmen hoeven niet opnieuw op band ingezongen te worden, want dat heeft Marga ook niet laten doen. En o ja, over de naam hoeven ze zich ook geen zorgen te maken, ik noem het gelegenheidstrio wel Muv' of Suv'!' 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Weekend | Beeld: Peter Smulders