Patty Brard (65) en dochter Priscilla (37) hebben na ruim tien jaar weer samen met elkaar aan het kerstdiner gezeten. De presentatrice deelt een foto op Instagram samen met haar dochter.

Ongeveer elf jaar hadden Patty en Priscilla geen contact met elkaar, maar daar kwam dit jaar plotseling verandering in. Een gemeenschappelijke vriend zorgde ervoor dat Patty haar enige kind weer in de armen kon sluiten. 'We zouden het langzaamaan doen. Met babystapjes, maar zij gaat met zevenmijlslaarzen', zo vertelde Patty eerder over hun band.

Kerst

Nu stralen de twee voor de kerstboom, zo is te zien op het Instagram-account van Patty. 'Dat al je dromen mogen uitkomen. Vrolijk kerstfeest', schrijft ze bij het kiekje.

Article continues after the ad

Spotlights 

Brard en haar dochter hebben jarenlang geen contact gehad, waarbij de presentatrice meerdere keren zei graag weer met Priscilla te willen praten en eigenlijk niet meer te weten waar de ruzie begonnen was. Priscilla liet op sociale media eens doorschemeren dat ze het niet prettig vond dat haar moeder haar leven in de spotlights doorbrengt.

Biografie

In haar eigen biografie probeerde Patty de band met haar dochter al te herstellen. Toch had Priscilla hiervan nog geen bladzijde gelezen. 'Ze heeft het boek nog steeds niet gelezen, zei ze, maar ik zei: lees het maar, daar staat alles in. Ik heb mijn verhaal laten opschrijven, zodat er een streep onder kan.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.