Een halfjaar geleden ontmoette Giel Beelen de knappe Malou in het programma First Dates. Het leek een goede match te zijn: er volgden nog vele dates. Maar volgens Patty Brard is er sprake van doorgestoken kaart...

In een filmpje op Instagram laten Giel en zijn First Dates-liefde Malou Brantjes weten verder te gaan als vrienden. De twee staan in de video stil bij het feit dat ze elkaar precies een halfjaar geleden ontmoet hebben in het BNNVARA-programma en verklappen daarbij waar hun relatie nu staat.

Géén liefdesrelatie

De twee staan in de video stil bij het feit dat ze precies een half jaar geleden meededen aan het programma First Dates VIPS. 'Sindsdien is er zoveel gebeurd, heel veel dates gehad. Maar niet in een liefdesrelatie', verduidelijkt Malou. 'Nee dat niet. Maar wij zijn wel heel dankbaar voor het programma', vervolgt Giel. 'Ik hoor soms mensen zeggen First Dates levert niets op. Nou ja, het heeft ons gewoon iets heel leuks opgeleverd.' Malou: 'Ja heel veel, iets waardevols. Meedoen, dus! Het leven is een grote speeltuin.'

Patty: contractje van zes maanden getekend

De bijna reclame-achtige (en ietwat ongemakkelijke) video van Giel en Malou heeft een duidelijke mening opgeroepen bij Patty Brard. In Shownieuws zegt de presentatrice 'helemaal niet zo van de complottheorieën' te zijn, maar komt vervolgens met een verhaal dat er behoorlijk op lijkt. 'Ik weet wel dat als een programma een promo nodig heeft, dat je best wel een contractje van zes maanden kunt tekenen dat er wél iets is geweest tussen die twee', aldus de brunette.

Article continues after the ad

In scène gezet

Ook de foto waarmee Giel en Malou hun relatie bevestigden, is volgens Patty in scène gezet. 'Zij hebben waarschijnlijk met Valentijnsdag (de dag van de First Dates-uitzending, red.) geroepen dat ze nog een date gaan doen, toen hebben we ook nog gezien dat ze heel gelukkig met elkaar waren en nu ineens dit', sneert Brard. 'Dit is allemaal een socialmedia-actie. Het was voor zes maanden en na zes maanden zeggen ze dan: We hebben helemaal niks met elkaar gehad, maar er komt zó veel moois voort uit First Dates!' Ook denkt de presentatrice zeker te weten dat Giel de ouders van Malou niét ontmoet heeft. 'Natuurlijk, vink af, en weer vijfduizend euro. Hoppeta!' Bewijs voor haar beweringen heeft Patty niet; ook zijn zowel omroep BNNVARA als Giel niet om een reactie gevraagd.

Beeld: Brunopress/SBS still | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.