Volgende maand verschijnt de nu al veelbesproken biografie van Patty Brard. Niemand zal vreemd opkijken als daarin een spetterend hoofdstuk is opgenomen over de destijds heimelijke en hartstochtelijke vrijage van Bridget Maasland en André Hazes op haar bruiloft.

Het is de laatste maanden betrekkelijk rustig rond Patty Brard, maar dat is slechts stilte voor de storm. Op 25 maart aanstaande viert La Brard haar 65e verjaardag en die dag grijpt ze aan om ook haar biografie te presenteren, geschreven door auteurskoppel Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman. En hoe dichterbij die verschijningsdatum komt, hoe steviger de spanning in het showbizzwereldje stijgt.

Overspel

Al eerder gaf Patty aan in haar boek niemand te zullen sparen, wat bij heel wat sterren steeds nadrukkelijker voor klamme handjes zorgt! Bij Ron Brandsteder bijvoorbeeld, die zich tijdens zijn huwelijk met Patty schuldig maakte aan overspel. Maar ook bij haar voormalige collega’s van meidengroep Luv’, José Hoebee en Marga Scheide, met wie Patty al jaren in de clinch ligt. Om nog maar te zwijgen over Bridget Maasland en André Hazes, die op haar bruiloftsfeest in het openbaar intimiteiten uitwisselden...

Drankhok

De laatste tijd viel Patty’s naam geregeld in een slepende showbizzkwestie waarover nog nét geen Kamervragen werden gesteld: de romance tussen Bridget Maasland en André Hazes. Daarbij hoort immers ook het verhaal dat de twee zich op Patty’s bruiloft schaamteloos op elkaar stortten. Bridget verklaarde later voor de rechter dat het slechts om een stevige zoen met de in die tijd nog bezette André zou zijn gegaan.

Article continues after the ad

Ooggetuigen vertelden echter dat de presentatrice met haar slipje op de enkels in het drankhok stond. Patty weet als stralend middelpunt van die avond natuurlijk precies wat er toen is gebeurd tussen Bridget en André. Hoe zit dat nu echt? ‘Daar wil ik niets over zeggen. Nou ja, behalve dan dat ik het knap vind dat je zoiets durft te ontkennen.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.