Patty Brard heeft de gelukkigste zondag uit haar leven achter de rug. De presentatrice ging op bezoek bij haar zieke 91-jarige moeder en nam een zeer speciale gast mee: dochter Priscilla, met wie ze 11 jaar geen contact had. 

Moeder en dochter pakken langzaam de draad weer op na een jarenlange ruzie. Een gemeenschappelijke vriend zorgde er in september voor dat Patty haar enige kind weer in de armen kon sluiten. 'We zouden het langzaamaan doen. Met babystapjes, maar zij gaat met zevenmijlslaarzen', zo vertelde Patty eerder over hun band.

Article continues after the ad

Dankbaar moment

Het gaat nog steeds goed tussen Patty en Priscilla. Afgelopen kerst zaten ze samen aan de dinertafel en nu zijn ze samen op bezoek gegaan bij Patty's moeder. Een gebeurtenis waar ze erg dankbaar voor is, ook gezien de zwakker gezondheid van haar moeder. 'In alle haast hebben wij bij hoge uitzondering nog een middag met zijn drieeen mogen doorbrengen en een foto mogen maken!', schrijft ze op Instagram. 'Alle drie negatief getest....en wie weet wanneer t de laatste keer is! Ik ben er zo blij mee!'

Jarenlange ruzie

Brard en haar dochter hebben jarenlang geen contact gehad. De presentatrice gaf al meerdere keren aan graag weer met Priscilla te willen praten en eigenlijk niet meer te weten waarover de ruzie begonnen was. Priscilla liet op sociale media eens doorschemeren dat ze het niet prettig vond dat haar moeder haar leven in de spotlights doorbrengt.

Bericht in biografie

In haar eigen biografie probeerde Patty de band met haar dochter al te herstellen. Toch had Priscilla hiervan nog geen bladzijde gelezen. 'Ze heeft het boek nog steeds niet gelezen, zei ze, maar ik zei: lees het maar, daar staat alles in. Ik heb mijn verhaal laten opschrijven, zodat er een streep onder kan.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.