"Eind vorig jaar ging ik in gesprek en dat werd heel naar," vertelt Patty Brard in een interview met LINDA. De presentatrice doelt op een gesprek dat ze had met een programmadirecteur van SBS.

Hart In Aktie

De BN'er heeft onlangs afscheid genomen van Shownieuws als presentatrice. Dat was niet gebeurd als het aan de hoofdredacteur had gelegen. Totdat Patty de vraag kreeg of ze Hart In Aktie zou willen presenteren. "Nou, dat leek me geweldig, zo’n programma is mij op het lijf geschreven," zegt ze over het aanbod. 

Frisser en fruitiger

Helaas liep het anders. De programmadirecteur zag Patty als presentatrice van Hart In Aktie niet zitten, en dat heeft alles te maken met haar leeftijd. "Met alle respect, Patty, daar hebben we toch echt iemand voor nodig die frisser en fruitiger is dan jij," zei de programmadirecteur volgens Patty. Die opmerking hakte er behoorlijk in bij de presentatrice. "Ik voelde me ontzettend vernederd. Me eerst een worst voorhouden om me daarna te kunnen bashen."

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders