De ex van Patty Brard, Eric Peute, is overleden. Maar daar zal Patty niet van wakker liggen. Sterker nog, ze vindt het eerder een soort karma.

Volgens Patty is Eric verantwoordelijk voor haar faillissement in 1994. Brard had bedrijven op zijn naam gezet en verloor wel 2,7 miljoen euro. Ze schrijft dan ook: 'Waarom moet iemand worden geëerd die zo veel mensen heeft geruïneerd? Hij heeft mij voor het leven beschadigd. Ik gun niemand de dood, maar geen mensen die tot dingen in staat zijn die Peute heeft geflikt. Ik heb een groot hart maar niet voor oplichters van dit formaat die overal mee weg zijn gekomen.'

Article continues after the ad

Gescheurde aorta

Eric Peute overleed aan de gevolgen van een gescheurde aorta. Hij werd 68 jaar. Patty stapte nooit in het huwelijksbootje met Peute.

 

Best opmerkelijk dat iemand geëerd zou moeten worden, die bij leven zo veel mensen geruineerd heeft, inclusief zijn eigen familie, en de mijne, mij voor 2.7 miljoen opgelicht heeft, ik daar 10 jaar over heb gedaan om dat terug te kunnen betalen, terwijl er nu door een non valleur van een journallist gemeld wordt dat ik zèlf alle zaken van Peute op mijn naam wou, iemand die mij en mijn dochter voor het leven beschadigd heeft! Als jullie het niet begrijpen vind ik het prima, ik gun niemand de dood, maar ik gun mensen die tot de dingen in staat zijn die Peute geflikt heeft, absoluut geen lekker leven in een antiekwinkeltje in Den Haag. Wasknijpers had ie de rest van zijn leven in elkaar moeten zetten in het gevang, in plaats van met gestolen credit cards op naam van Brenninkmeijer in luxe hotels te verblijven! Ik heb een groot hart maar niet als het gaat om oplichters van dit formaat, die overal maar mee weg zijn gekomen! OVERIGENS: informeer je eens goed Shownieuws Ik ben NOOIT getrouwd geweest met deze crimineel!

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD, Telegraaf | Beeld: Peter Smulders