Patty Brard heeft jarenlang geen contact gehad met haar enige dochter Priscilla, maar sinds kort praten de twee weer met elkaar. In gesprek met De Telegraaf vertelt Brard opgelucht te zijn dat ze na elf jaar afstand weer contact hebben.

"We hebben het eerst nog even stilletjes gehouden dat we elkaar weer zien en spreken", aldus Brard tegenover het weekblad. De twee zijn van plan de publiciteit verder te schuwen als het hun relatie aangaat, maar wilden één keer vertellen dat er nu weer contact is.

Bruiloft

Moeder en dochter hebben elkaar ontmoet op een neutrale locatie in Amsterdam en hebben uren bijgepraat. Priscilla heeft haar moeder daarbij verteld dat ze gaat trouwen. Brard hoopt aanwezig te kunnen zijn op de bruiloft en met haar dochter een jurk uit te kunnen kiezen.

Grote stap 

Brard: "Naar dit moment is door ons allebei heel lang toegewerkt en toegeleefd. Zoals Priscilla zei: 'Ik wil niets overhaasten en kleine stapjes zetten, maar om dat te kunnen doen moest eerst deze grote stap gezet worden.' Het elkaar weer zien, omhelzen en spreken."

Article continues after the ad

Spotlights 

Brard en haar dochter hebben jarenlang geen contact gehad, waarbij de presentatrice meerdere keren zei graag weer met Priscilla te willen praten en eigenlijk niet meer te weten waar de ruzie begonnen was. Priscilla liet op sociale media eens doorschemeren dat ze het niet prettig vond dat haar moeder haar leven in de spotlights doorbrengt.

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.