Vorige week werd bekend dat Patty Brard (62) een maagverkleining ondergaan zou hebben in een Belgische kliniek. Hoewel Patty de ingreep niet ontkende, was ze woedend dat Diana Gabriels, die als consulent bemiddelt tussen patiënten en artsen op het gebied van plastische chirurgie en overgewicht, daarover uitspraken deed. In Story slaat Patty keihard terug!

Voor wederhoor geconfronteerd met de laatste uitlatingen van Diana, reageert Patty Brard tegenover Story geërgerd maar beheerst; de nog altijd populaire presentatrice (die door veel kijkers gemist wordt als deskundige aan de Shownieuws-desk) kiest ervoor om het chic te houden. Patty zegt: ‘Deze mevrouw zoekt over mijn rug de publiciteit. Ze weet niks, ze kan niks en ze heeft niet eens een licentie om van haar af te pakken. Ik ben daar welgeteld één keer op consult geweest, op háár verzoek, om over mijn gewicht te praten. Nu ik iets heb laten doen, strooit ze met mijn gegevens.

Rekening

Story zou haar een rekening moeten sturen! Ze heeft immers jullie cover van vorige week met het nieuws over mij op haar Instagram gezet – alsof het háár werk was. Inmiddels heeft ze dat op last van mijn advocaat moeten verwijderen. Ik heb alle beroemdheden met wie ze adverteert gewaarschuwd: van Ronaldo tot Adele, van Melania Trump tot Kim Kardashian. Ik klaag Diana aan wegens schending van mijn privacy, en bepaalde media voor smaad. Vanaf volgende week ga ik vloggen voor LINDA.TV. Dan kan iedereen met eigen ogen zien wat er wél en vooral níét waar is.’

Lees het hele artikel in Story editie 11. Nu in de winkel.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)