Patty Brard haalt de glamourpoes in zichzelf naar boven met een gloednieuw kapsel. De presentatrice ziet er totaal anders uit met deze diva-coupe!

Nieuwe look

Patty heeft door de jaren heen verschillende kapsels gehad, maar de laatste jaren speelde ze vooral voor safe. Nu heeft de BN'er zich een nieuwe look laten aanmeten. De presentatrice nam plaats in de kappersstoel van Pieter Roodhorst voor een volumineus kapsel. 

Pruik

Het glamourkapsel is niet permanent, het gaat om een pruik. Patty heeft de 'Charlie's Angels' coupe voor een tv-programma met Linda de Mol. Ondanks dat het om een tijdelijk kapsel gaat, krijgt ze lovende reacties. "Wat staat dat je prachtig, je bent een mooie vrouw," luidt een reactie. "Farrah Fawcett-look! Love it," schrijft een andere fan.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders