De nodige showbizzsterren zitten noodgedwongen thuis vanwege het coronavirus, sommige van hen nu waarschijnlijk óók nog met de gordijnen dicht. Dat vanwege de schandaalbiografie van Patty Brard, waarin de diva al haar geheimen op straat gooit!

Zoals bekend stond Patty’s leven flink wat jaren in het teken van overmatig drank- en drugsgebruik. Dat is voorbij want ze drinkt geen druppel meer, en ook drugs zijn uit den boze. Daar was haar vierde en huidige echtgenoot Antoine mede van invloed op. Hij was nooit iemand die drugs is zijn leven toeliet en op enig moment besefte Patty dat ze het roer in haar leven moest omgooien, wilde ze Antoine niet kwijtraken.

Article continues after the ad

Overdosis

Bizar maar waar: een gevaarlijk misverstand veroorzaakte een situatie waarin het juist Antoine was die bijna bezweek aan een overdosis cocaïne! Dat gebeurde op een feest van fotograaf Erwin Olaf, dat Patty presenteerde. Alle artiesten kregen bij binnenkomst een pakketje cocaïne in handen gedrukt alsof het consumptiebonnen betrof. Zo ook de deze avond meegekomen Antoine, die besloot het spul een keer te proberen. Wat hij door zijn gebrek een ervaring niet wist, is dat de inhoud van de pakketjes over een lange tijd moest worden uitgesmeerd. Maar Antoine nam in zijn onwetendheid alles in één keer en zou voorgoed genezen zijn van het spul. Al vijf minuten na gebruik werd Antoine niet goed en uiteindelijk moest Patty hem middenin de nacht in bed leggen, terwijl Antoine nog altijd in alle staten was. ‘Het is aan zijn fitte lijf te danken dat hij niet meteen een hartklap heeft gekregen,’ vertelt Patty nu.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 14 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.