Luv' bestaat dit jaar veertig jaar en dat werd afgelopen weekend gevierd. Marga Scheide, José Hoebee en Ria Tielsch traden op in Best. Patty Brard schitterde door afwezigheid. Ze stond wél stil bij het jubileum en feliciteerde de dames van Luv'. Maar de felicitatie is zeker niet welgemeend... 

Sarcastisch

Patty plaatst een foto van Ria, Marga en José met het bijschrift: "Van harte modemeisjes! Dat jullie je nog maar lang in de tule mogen hullen!". De felicitatie is op een sarcastische manier bedoeld, zo blijkt uit de reacties die de presentatrice onder de foto plaatst. "Couponnetje van de Dappermarkt!", schrijft ze, als verwijzing naar de outfits die de Luv'-dames dragen. 

Harde woorden

De BN'er heeft geen goed woord over voor haar ex-collega's. "Misschien moeten ze eens eerlijk hun geld gaan verdienen ipv bij te beunen naast de uitkering via marga!," schrijft Patty op Instagram. Sommige volgers vinden dat Patty haar tijd niet moet verdoen met zulke reacties. "De dag dat zij niet meer over mij praten, zal ik noooooooit meer wat posten Ok?," reageert de vrouw van Antoine. 

Article continues after the ad

Fotoboek

Patty lag een tijd geleden in de clinch met Marga en José om een fotoboek die ze wilden uitbrengen ter ere van het jubileum van Luv'. Dit zag Patty echter helemaal niet zitten en mede hierdoor is het boek nooit in de winkels gekomen. Daarna braken Marga en José definitief met Patty en vervingen ze haar door Ria. 

 

Van harte modemeisjes! Dat jullie je nog maar lang in de tule mogen hullen! ?

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: Peter Smulders