Patty Brard vertrekt voorgoed naar Ibiza. De presentatrice bevestigt haar vertrek bij Shownieuws. Ze gaat echter niet achter de geraniums zitten, de presentatrice heeft een eigen winkel op het eiland. 

Lees ook: Dit is de reden waarom Patty Brard haar villa verkoopt

Vertrek 

Patty kiest hiermee voor haar man Antoine, die op Ibiza werkt als architect. De twee woonden eerst aan de Amstel, maar het huis staat al een tijdje te koop. De presentatrice is tot september te zien bij Shownieuws, zo bevestigt ze aan een fan op Instagram. Wel blijft ze haar column voor Weekend schrijven. 

Eigen winkel

Ze verruilt de tv voor een winkel. Patty heeft een eigen winkel op Ibiza waar ze corrigerende badpakken en ondergoed verkoopt, en ook Hollandse producten als pindakaas en hagelslag. 

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders