Patty Brard keerde gisteren na twee jaar terug op SBS6. Albert Verlinde heeft de presentatrice, die in 2017 moest vertrekken bij de zender, gevraagd hem te vervangen in 6 Inside omdat hij verhinderd is. 

Vooralsnog gaat het om een eenmalige klus. Of Patty in de toekomst vaker terugkeert in 6 Inside of andere programma's bij de zender kon de woordvoerder niet vertellen. De presentatrice is op dit moment niet exclusief in dienst bij een zender. Brard gaat wel voor RTL de nieuwe serie Hotter Than My Daughter maken. 

Article continues after the ad

Shownieuws

Patty stond jaren achter de desk van SBS Shownieuws, maar werd twee jaar geleden gevraagd te vertrekken omdat ze 'niet meer fris en fruitig was'. De presentatrice voelde zich vernederd. 'Ik vind dat ik recht heb om nog een paar jaar te shinen', zei ze eerder over haar vertrek. 'Om daarna mooi afscheid te nemen. Ik neem liever zelf afscheid dan te worden afgedankt.'

RTL Late Night

Haar optreden als sidekick bij RTL Late Night is nu ook afgelopen. Vrijdag was de laatste keer dat Brard te zien was in het programma. 'Het was voor zeven keer, dat is vooraf zo afgesproken', vertelt Patty aan het AD.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP, AD | Beeld: Peter Smulders